top of page

Në një vijë me Vjosa Berishën (23.07.1972 - 23.06.2022)

 

Si producente e filmit, kishte një karrierë të bujshme artistike të filmit.

Bashkëthemeluese dhe drejtoreshë e Festivalit Ndërkombëtare të Filmit në Prishtinë "PriFest". "PriFest" është një nga ngjarjet më të rëndësishme në industrinë e filmit në Kosovë.

 

(Ky punim është me të drejta të autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Vjosa Berisha

CHF 40.00Preis
    bottom of page