top of page

Në një vijë me Shaban Jasharin - Baba Shaban (1924 -1998)

 

Babai që rriti dhe edukoi trima të cilët mbrojtën atdheun deri në frymën e fundit.

 

(Ky punim është me të drejta të autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Shaban Jasharin - Baba Shaban

CHF 40.00Preis
    bottom of page