top of page

Në një vijë me Pirron e Epirit (319-272 p.e.s)

 

“Ne nuk luftojmë për flori, se luftën e bëjmë me hekur, me trimëri, me zemër dhe krahët tanë‘‘

 

Pirro i Eprit dhe Leka i Madh janë dy figurat kryesore që ishin frymëzim për Gjergj Kastriotin.

 

(Ky punim është me të drejta të autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Pirro i Epirit

CHF 40.00Preis
    bottom of page