top of page

Në një vijë me Mulla Idriz Gjilanin (04.06.1901 - 26.11.1949)

 

“I kemi tri fe, por kemi vetëm një atdhe të përbashkët. Një gjak vëllazëror, një gjuhë, një diell e një Zot. Detyrë e kemi bashkimin dhe mbrojtjen e atdheut.”

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Mulla Idriz Gjilani

CHF 40.00Preis
    bottom of page