top of page

Në një vijë me Marie Shllakun (1922-1946)

 

“Motra deshiron me vdekë me ju, e ju me të! Vetëm dorëzimin mos me jua ba sa të jemi gjallë! Ma mirë me vdekë me gra e fëmijë, e me i pa si po desin se sa armiku me na i pre! Po së shpejti ne do të fitojmë!”

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Marie Shllaku

CHF 40.00Preis
    bottom of page