top of page

Në një vijë me Leze Qena (01.03.1935 - 25.03.2020)

 

“Kur isha e re thosha sikur të jetoj 50-të vite do të ishte mjaft, por jo vitet po ikin shumë shpejt, koha po kalon dhe t’i ende ke vullnet dhe dëshirë për të jetuar, sepse jeta është e bukur.”

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori #lezeqena

Leze Qena

CHF 40.00Preis
    bottom of page