top of page

Në një vijë me Lekën e Madh - Aleksandri i Madh (356 - 323 p.e.s.)

 

“Një ushtri delesh e udhëhequr nga një luan, është më e rrezikshme se një ushtri luanësh e drejtuar nga një dele.”

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Leka i Madh - Aleksandri i Madh

CHF 40.00Preis
    bottom of page