top of page

Në një vijë me Isa Boletinin (15.01.1864 - 23.01.1916)

 

“Unë s'kam ardhur këtu vetëm për Mitrovicën time, por për t’i çliruar të gjitha tokat shqiptare”

(Ekspozita me keto punime dhe te tjera te papublikuara, do te hapet te merkuren (20.04.2022) ne Kultplus Gallery ne Prishtine nga ora 20:00.)

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Isa Boletini

CHF 40.00Preis
    bottom of page