top of page

Në një vijë me Hasan Prishtinën (1873 - 1933)

 

“Njeriu pa kombin është asgjë, e kombi pa brezat e ardhshëm shuhet”

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Hasan Prishtina

CHF 40.00Preis
    bottom of page