top of page

Në një vijë me Agim Ramadanin (03.05.1963 - 11.04.1999)

 

Kur të kthehem

Asgjë nuk do të jetë

Siç ishte më parë

Kur të kthehem

Sa do të jem i vetes

Nuk e di

Qentë e lagjes

Në mua do vërsulen

S’do të më njohë askush

Njerëz tjerë do të jenë

Njerëz të gjakut tim

Kur të kthehem

Edhe Unë do të jem ndoshta

Një jetë tjetër.

A.R.

 

© (Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Agim Ramadani - Katana

CHF 40.00Preis
    bottom of page