top of page

Në një vijë me Adem Jasharin (1955 ~ )

 

"Nuk do të dorëzohemi për së gjalli, vrasësit nuk do të kalojnë veçse mbi trupin tim të vdekur"

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Adem Jashari

CHF 40.00Preis
    bottom of page