top of page

Shotë & Azem

 

Qerime Galica (Shota) (1895-1927) dhe Azem Galica (1889-1924)

 

(Ky punim është me të drejta të autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Shotë & Azem

CHF 40.00Preis
    bottom of page