top of page

Maica me material premium, të rehatshme dhe të përshtatshme për trupin. Prekje të butë me thithje superiore të lagështisë.

Përbërja: 100% Premium pambuk

LARJA: Në lavatriçe të zgjidhet opcioni i larjes me ujë të ngrohtë (jo të nxehtë).

THARJA: Të thahen në metoden klasike -varrje, në hije. Nëse jeni për ngut, përdorni tharesen duke e vendosur opcionin më të ulët të nxehtësisë dhe i largoni menjëherë pasi që të thahen.

HEKUROSJA: Të kthehet në anën e mbrapsht dhe pastaj të hekuroset.

Maicë për femra - me uçk

CHF 35.00Preis
Ngjyra e maicës:
    bottom of page