top of page

Në një vijë me Anton Çettën (1920 - 1995)

 

"Nëse një arsimtare sot në Kosovë ju thotë nxënësve: duhet ta doni Kosovën si Anton Çetta, atëherë ajo arsimtare e ka kryer mision e saj. Dhe rrogën e ka merituar." E. R.

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Anton Çetta

CHF 40.00Preis
    bottom of page