top of page

Në një vijë me Adem Demaçin (26.02.1936 - 26.07.2018)

 

"Kam investuar jetën time mu aty ku duhet. Investimi për kombin është investimi më i mirë, i cili nuk zbehet kurrë, dhe s'ka mundësi të harrohet dhe asgjësohet"

 

© (Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Adem Demaçi

CHF 40.00Preis
    bottom of page