top of page

Në një vijë me Çerçiz Topullin (20.09.1880 - 15.07.1915)

 

"Që nga dita që jam lerë, kurrë s'jam shitur, kurrë s'jam blerë"

 

(Ky punim eshte i mbrojtun dhe ndalohet te kopjohet a perpunohet pa lejen e autorit)

 

#nenjevije #nekemihistori

Çerçiz Topulli

CHF 40.00Preis
    bottom of page